Termeni si conditii

Ultima revizuire: 01.03.2020

INTRODUCERE

SC Tetranew SRL si afiliatii sai( „Compania”), oferă o rețea globală de site-uri web mobile și sociale bogate în conținut, inclusiv atragerea de utilizatori și achiziționarea de materiale media (inclusiv căutare plătită, publicitate afișată, mobilă și socială) optimizarea conținutului ( inclusiv căutare după cuvinte cheie, optimizare off-page și on-page), precum și programul de afiliere, atât în ecosistemul web, cât și în cel mobil (inclusiv prin intermediul unor site-uri sau aplicații mobile operate de companie; denumite în mod colectiv „Servicii”).

Compania este ferm hotărâtă să protejeze cerințele privind confidențialitatea utilizatorilor finali („utilizator(i)”, „dvs.” sau „al dvs.”). În consecință, am introdus această politică de confidențialitate, care descrie practicile noastre de protecție a datelor, inclusiv modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale, precum și drepturile dvs. cu privire la informațiile dvs. personale.

În această politică de confidențialitate se prezintă următoarele subiecte:

 • CE INFORMAȚII COLECTĂM?
 • MINORII
 • CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE COLECTATE?
 • MARKETING
 • CU CINE ÎMPĂRȚIM INFORMAȚIILE?
 • TRANSFER INTERNAȚIONAL DE INFORMAȚII
 • TEHNOLOGII DE URMĂRIRE TERȚĂ PARTE
 • SERVICII ALE TERȚILOR
 • PĂSTRAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE
 • DREPTURILE DVS.
 • CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ
 • MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE
 • CUM SĂ NE CONTACTAȚI

Vă recomandăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate și să o utilizați pentru a lua decizii în cunoștință de cauză. Dacă vizitați sau interacționați cu site-urile web ale companiei, cu aplicațiile mobile sau cu alte proprietăți online sau dacă vizitați sau interacționați cu site-uri web, aplicații mobile sau alte proprietăți online ale terților care implementează serviciul nostru, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.

Dacă aveți întrebări (sau comentarii) referitoare la această politică de confidențialitate, sunteți bineveniți să le trimiteți responsabilului nostru pentru protecția datelor la adresa office@eurobtm.ro

CE INFORMAȚII COLECTĂM?

Colectăm două tipuri de informații de la utilizatorii noștri:

 • Informații personale 

Primul tip de informații reprezintă informațiile care identifică sau pot identifica în mod rezonabil o persoană fizică („Informații personale”). Informațiile personale colectate pot consta din următoarele:

 • Detaliile de contact: ne puteți furniza în mod voluntar anumite detalii de contact, cum ar fi numele dvs. complet și adresa de e-mail.
 • Informații voluntare: De asemenea, colectăm informațiile pe care ni le oferiți în mod voluntar. De exemplu, când răspundeți la comunicările trimise de noi, comunicați cu noi prin e-mail sau distribuiți informații suplimentare despre dvs. prin utilizarea serviciilor, cum ar fi pe chat și în jocuri.
 • Informații despre dispozitive: colectăm anumite tipuri de detalii despre conexiune și informații cu privire la dispozitivul, software-ul sau hardware-ul care vă pot identifica, cum ar fi: identificatorii unici ai dispozitivului (de exemplu, UDID, IMEI, adresa MAC), amprentarea browserului, date de localizare.
 • Rețele sociale: când decideți în mod voluntar să vă înregistrați prin contul dvs. de rețea socială (cum ar fi contul dvs. Facebook), vom avea acces la informațiile de bază din contul dvs. de rețea socială, cum ar fi numele dvs., data nașterii, fotografia profilului și lista de prieteni. precum și informațiile pe care le-ați făcut publice în acest cont.
 • În plus, atunci când utilizați serviciile, este posibil ca prin intermediul rețelei dvs. sociale să „invitați un prieten” să utilizeze serviciile. În cazul în care persoana acceptă invitația dvs., putem obține de la el/ea informații personale, cum ar fi: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și data nașterii. Vom folosi informațiile personale în scopurile stabilite aici și nu vom dezvălui aceste informații decât terților, așa cum este detaliat în această politică de confidențialitate.
 • Informații pe care le colectăm de la terțe părți:: Colectăm informații personale de la furnizori de servicii terțe, cum ar fi informații despre istoricul dvs. de credit de la agențiile de credit și alte informații financiare relevante pentru furnizarea serviciilor, precum și informații necesare pentru a vă verifica identitatea și a preveni activități frauduloase sau ilegale.
 • Informații non-personale

Al doilea tip de informație este informația neidentificată și neidentificabilă referitoare la un utilizator (utilizatori), care poate fi pusă la dispoziție sau colectată prin utilizarea de către utilizator a serviciilor („Informații non-personale”).

Informațiile non-personale care sunt colectate constau în informații tehnice și informații de utilizare agregate și pot conține, printre altele, sistemul de operare al utilizatorului, tipul de browser, rezoluția ecranului, limba browserului și a tastaturii, fluxul de clic al utilizatorului și activitățile privind serviciile, perioada în care utilizatorul a accesat serviciile și marcajele temporale asociate etc.

Pentru a evita orice îndoială, orice informații non-personale referitoare la sau legate de orice informații personale vor fi considerate informații personale atâta timp cât există o astfel de conexiune sau legătură.

Tipuri de informații non-personale pe care le colectăm de la sau în legătură cu dvs.:

 • Informații tehnice:Pentru a îmbunătăți funcționalitatea serviciilor și pentru a vă oferi o experiență a utilizatorului mai bună, colectăm informațiile tehnice transmise de dispozitivul dvs., inclusiv anumite informații despre software și hardware (de exemplu, tipul de browser și sistemul de operare pe care îl utilizează dispozitivul, preferințele de limbă, ora de acces și numele de domeniu al site-ului web de unde ați accesat serviciile etc.). Aceste informații includ, de asemenea, identificatori online anonimi, cum ar fi ID-ul de publicitate Google și IDFA.
 • Informații despre dispozitive și aplicații– această categorie include tipul și modelul dispozitivului dvs., limba sistemului, sistemul de operare al dispozitivului (cum ar fi Android sau iOS), versiunea SDK, numele operatorului de telefonie mobilă, browserele mobile instalate pe dispozitiv (cum ar fi Chrome sau Safari) istoricul aplicațiilor și informațiile privind utilizarea (cum ar fi informații despre aplicațiile instalate și cele care rulează pe dispozitiv), informații privind descărcările și instalările aplicațiilor mobile și orice informații privind evenimentele în aplicații (cum ar fi achizițiile în aplicații) și identificatorii anonimi atribuiți dispozitivului dvs., cum ar fi identificatorul iOS pentru publicitate (IDFA), ID-ul publicitar Google sau alte tipuri de identificatori de dispozitive.
 • Informații despre locație– colectăm informații despre locația dvs. generală (cum ar fi orașul și țara). De exemplu, este posibil să folosim adresa IP pentru a identifica locația dvs. generală. Aceste informații nu ne indică locația exactă a dispozitivului. Aceste informații sunt trimise ca o parte normală a traficului pe internet. În plus, colectăm și informații despre locația implicită, ceea ce ne permite să deducem că sunteți fie interesat de un loc, fie că ați putea fi la locul respectiv – aceste informații nu ne indică locația exactă a dispozitivului.
 • Informații despre anunțuri– această categorie include informații despre anunțurile online și despre conținutul personalizat pe care vi l-am difuzat (sau am încercat să vă oferim). Acestea includ lucruri precum numărul de difuzări ale anunțului, pe ce pagină a apărut anunțul, dacă l-ați vizualizat, ați făcut clic pe acesta sau ați interacționat în alt mod cu anunțul, istoricul interacțiunii cu anunțul și dacă ați vizitat site-ul web al agentului de publicitate, ați descărcat o aplicație sau ați achiziționat produsul sau serviciul la care s-a făcut reclamă.
 • Informațiile despre jurnal și de analiză: colectăm informații despre utilizarea de către dvs. a serviciilor, cum ar fi utilizarea aplicațiilor, fișierele jurnal, activitatea utilizatorului (de exemplu adresa URL de referință, paginile vizualizate, timpul petrecut pe anumite pagini, navigarea online, clic-urile, acțiunile, etc.), marcaje temporale, alerte, etc. Aceste informații sunt colectate, printre altele, în scopul remedierii erorilor, precum și în scopuri de cercetare și analiză cu privire la utilizarea de către dvs. a serviciilor.
 • Alte informații anonime: Putem face ca informațiile colectate de către servicii sau prin alte mijloace să fie anonime sau fără elemente de identificare, astfel încât să nu puteți fi identificat personal numai pe baza acestor informații. Utilizarea și dezvăluirea acestor informații agregate sau fără elemente de identificare nu este supusă niciunei restricții conform prezentei politici de confidențialitate, astfel că le putem dezvălui altora fără limitare și în orice scop, cum ar fi în scopuri de publicitate sau marketing.

MINORII

Serviciile nu sunt concepute sau recomandate pentru persoane cu vârsta sub 18 ani sau pentru persoane care nu au împlinit vârsta legală pentru a-și da consimțământul cu privire la utilizarea serviciilor din orice jurisdicție, oricare este mai mare dintre acestea („vârsta legală”). Dacă nu aveți vârsta legală, nu trebuie să descărcați sau să utilizați serviciile și nici să ne furnizați informații personale.

Ne rezervăm dreptul de a accesa și de a verifica orice informații personale colectate de la dvs. În cazul în care aflăm faptul că un utilizator care nu are vârsta legală a împărtășit informații, putem renunța la astfel de informații. Dacă aveți vreun motiv să credeți că un minor a împărtășit vreo informație cu noi, vă rugăm să ne contactați la office@eurobtm.ro

CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE COLECTATE?

Utilizăm informațiile dvs. personale în scopurile enumerate mai jos:

 • Pentru a furniza și a opera serviciile, în scopul de a oferi clienților noștri marketing de performanță, o rețea de achiziții online a utilizatorilor, promoții on-line și în scopul atragerii de utilizatori;
 • Pentru a comunica cu dvs. și pentru a vă informa despre cele mai recente actualizări ale serviciilor noastre și ofertele speciale;
 • Pentru a comercializa Serviciile noastre (consultați mai jos „Marketing”), precum și pentru a vă furniza publicitate, inclusiv publicitate comportamentală;
 • Pentru a efectua analize, în scopuri statistice și de cercetare, în vederea a îmbunătățirii și personalizării serviciilor în funcție de nevoile și interesele dvs. (cum ar fi prin elaborarea de rapoarte agregate despre utilizarea anumitor funcții ale serviciilor noastre);
 • Pentru a oferi asistență și a detecta defecţiunile serviciilor și pentru a răspunde la întrebările dvs.;
 • Pentru a ne permite să continuăm să dezvoltăm, să personalizăm și să îmbunătățim serviciile bazându-ne pe preferințele și utilizările comune ale utilizatorilor;
 • Pentru a identifica și autentifica accesul dvs. la anumite funcții ale serviciilor;
 • Pentru a detecta și a preveni activități frauduloase și ilegale sau orice alt tip de activitate care ar putea periclita sau afecta negativ integritatea serviciilor, inclusiv prin identificarea riscurilor asociate activității dvs. în cadrul serviciilor noastre;
 • Pentru a investiga încălcările politicilor noastre și ale acordului de utilizare, precum și pentru a pune în aplicare politicile și acordul de utilizare;
 • Pentru a investiga și a soluționa litigiile referitoare la utilizarea de către dvs. a serviciilor; și
 • Pentru a respecta legislația sau reglementările sau pentru a ne conforma cerințelor altor autorități guvernamentale sau pentru a ne conforma dispozițiilor unei citații sau ale unui proces legal similar sau pentru a răspunde unei cereri guvernamentale.

MARKETING

Vom utiliza informațiile dvs. personale, cum ar fi numele dvs., adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. noi înșine sau prin utilizarea subcontractanților noștri terți, în scopul de a vă furniza materiale promoționale referitoare la servicii și produse, servicii, site-uri web și aplicații care se referă la: (i) alte companii din cadrul companiei; sau (ii) partenerii de afaceri și afiliații companiei (denumiți în mod colectiv: „Filiale comerciale”), despre care credem că vă interesează.

De asemenea, putem împărtăși și dezvălui informații personale cu filialele noastre comerciale în scopul de a vă furniza diferite oferte de marketing pe care noi sau filialele noastre comerciale le considerăm relevante pentru dvs. Filialele noastre comerciale pot utiliza aceste informații personale pentru diferite tehnici de marketing, cum ar fi marketing prin e-mail, poștă, SMS și telefon.

Puteți oricând să refuzați să primiți noi oferte de marketing de la noi sau de la partenerii noștri de afaceri și de la filialele comerciale, contactând-ne la adresa office@eurobtm.ro. Rețineți că, chiar dacă vă dezabonați de la lista noastră de e-mail de marketing, vă putem trimite în continuare actualizări și notificări referitoare la servicii.

CU CINE ÎMPĂRȚIM INFORMAȚIILE?

Nu închiriem, vindem sau divulgăm informațiile dvs. personale terților („Destinatari”) cu excepția celor descrise în această politică de confidențialitate. Informațiile personale vor fi divulgate destinatarilor numai în măsura în care acest lucru este necesar în scopul specific, după cum este stipulat în această politică de confidențialitate.

Împărtășim informațiile personale cu oricare dintre următorii destinatari:

 • Clienții noștri care implementează serviciile noastre pe proprietățile lor online (cum ar fi site-uri web și aplicații mobile); aceasta include clienții noștri ale căror site-uri web sau aplicații le-ați vizitat, precum și agentul de publicitate al cărui site sau aplicații le-ați vizitat – împărtășim informații despre modul în care ați interacționat cu astfel de site-uri sau aplicații.
 • Companiile din cadrul companiei și alte companii afiliate;
 • Subcontractanții și furnizorii de servicii terțe, precum și subcontractorii acestora, care includ (dar nu se limitează la acestea), de exemplu, companiile de cloud computing, filialele comerciale, serviciile de verificare a identității și de prevenire a fraudelor și alți verificatori de date;
 • Auditori, contractori sau consultanți ai oricăror procese de afaceri ale companiei;
 • Oricărei terțe părți care investighează, detectează sau împiedică activități frauduloase sau ilegale (de exemplu, autorităților guvernamentale, poliției, băncilor și altor organizații de investigare);
 • Autorităților de acordare a licențelor, organelor guvernamentale și de reglementare, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile; și
 • Potențialilor cumpărători sau investitori în oricare dintre companiile din cadrul companiei sau în cazul unei tranzacții corporative (de exemplu, vânzarea unei părți substanțiale a afacerii noastre, fuziune, reorganizare, faliment, consolidare sau vânzare de active sau transfer în cadrul operațiunii respective) în legătură cu orice companie din cadrul companiei (în acest caz, compania achizitoare sau cesionarul își va asuma drepturile și obligațiile descrise în această politică de confidențialitate).

Pe lângă scopurile enumerate în această politică de confidențialitate, împărtășim informații personale cu destinatarii respectivi în oricare dintre următoarele scopuri:

 • Stocarea acestor informații în numele nostru, de exemplu prin utilizarea furnizorilor de servicii de cloud computing;
 • Procesarea acestor informații pentru a ne ajuta în operațiunile noastre comerciale (de exemplu, pentru a procesa plățile și depunerile dvs., pentru a vă autentifica accesul, pentru a controla operațiunile noastre, a detecta și preveni activitatea frauduloasă sau ilegală etc.);
 • Efectuarea de cercetări, diagnostice sau analize tehnice (de ex. pentru localizarea geografică);
 • Comunicarea de publicitate orientată, precum și materiale promoționale și de informare, în conformitate cu politica noastră de marketing (consultați „Marketing” mai jos); și
 • Ori de câte ori considerăm cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne apăra drepturile sau revendicările legale, pentru a ne pune în aplicare politicile (inclusiv acordul de utilizare și politica de confidențialitate), pentru a proteja siguranța dvs. sau a celorlalți și pentru a investiga sau a preveni orice fraudă, din motive de securitate sau pentru a ne ajuta cu orice altă problemă tehnică aferentă.

TRANSFERUL INFORMAȚIILOR

Deoarece operăm la nivel global, poate fi necesar să transferămi informațiile dvs. personale către țări din afara Uniunii Europene. Protecția datelor și alte legi ale acestor țări ar putea să nu fie la fel de cuprinzătoare ca cele din Uniunea Europeană.

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile dvs. personale sunt protejate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate, prin intermediul unor mijloace contractuale (cum ar fi utilizarea clauzelor contractuale aprobate de autoritățile de reglementare relevante pentru transferul de date) sau prin alte mijloace (cum ar fi asigurarea faptului că jurisdicția impune garanții adecvate pentru protecția datelor).

TEHNOLOGII DE URMĂRIRE TERȚĂ PARTE

Când vizitați sau accesați serviciile noastre (de exemplu atunci când vizitați site-urile noastre), folosim (și autorizăm terțe părți să utilizeze) semnalizatoare web, cookie-uri, pixeli, script-uri, etichete și alte tehnologii („Tehnologii de urmărire”).

Tehnologiile de urmărire ne permit să colectăm automat informații despre dvs. și comportamentul dvs. online, precum și despre dispozitivul dvs. (de exemplu, computerul sau dispozitivul dvs. mobil), în diferite scopuri, cum ar fi pentru a vă îmbunătăți navigarea în serviciile noastre, pentru a îmbunătăți performanța serviciilor și pentru a personaliza experiența dvs. referitoare la serviciile noastre. De asemenea, folosim aceste informații pentru a colecta statistici despre utilizarea serviciilor noastre, pentru a efectua analize, pentru a furniza conținut adaptat intereselor dvs. și pentru a administra servicii pentru utilizatorii, agenții de publicitate, editorii, clienții și partenerii noștri.

De asemenea, permitem terților să colecteze informații despre dvs. prin intermediul tehnologiilor de urmărire. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să consultați Politica de cookie.

SERVICII ALE TERȚILOR

În timp ce utilizați serviciile, este posibil să întâlniți legături către site-uri web, servicii sau aplicații ale unor terțe părți. Rețineți că această politică de confidențialitate nu se aplică site-urilor, serviciilor sau aplicațiilor unor terțe părți, chiar dacă acestea sunt accesibile, descărcabile sau distribuite prin intermediul serviciilor.

Rețineți că site-urile, serviciile sau aplicațiile acestor terțe părți sunt independente de companie. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere în ceea ce privește aspectele legate de confidențialitate sau orice altă chestiune referitoare la astfel de site-uri și/sau servicii ale unor terțe părți. Vă recomandăm să citiți cu atenție politicile de confidențialitate și termenii de utilizare a unor astfel de site-uri și/sau servicii ale unor terțe părți, deoarece termenii lor, nu ai noștri, se vor aplica oricăror interacțiuni cu astfel de terțe părți.

Întotdeauna trebuie să verificați cu atenție practicile de confidențialitate înainte de a furniza informații personale acestor terțe părți.

Vă asumați cu bună știință și în mod voluntar toate riscurile de utilizare a unor site-uri, servicii sau aplicații ale unor terțe părți. Vă dați acordul că nu vom avea nicio răspundere în legătură cu aceste site-uri terțe și cu utilizarea acestora de către dvs.

PĂSTRAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Dacă v-ați înregistrat cu un cont la serviciile noastre, compania va păstra informațiile dvs. personale pentru perioada în care contul dvs. este activ. În plus, compania va păstra datele dvs. personale pentru perioade suplimentare, pentru a permite companiei să-și îndeplinească obligațiile legale în conformitate cu legile sau reglementările aplicabile, cum ar fi regulamentele aplicabile privind jocurile de noroc, reglementările privind cunoașterea clientelei și combaterea spălării banilor.

În plus, compania poate păstra informațiile dvs. personale pentru perioade mai lungi, cu condiția ca păstrarea acestor informații să fie necesară pentru interesele legitime ale companiei, cum ar fi prevenirea fraudei și ținerea de evidențe.

DREPTURILE DVS.

Dacă locuiți în UE sau în alte jurisdicții care vă permit să beneficiați de drepturile de mai jos, puteți să ne contactați în orice moment prin e-mail (la adresa: office@eurobtm.ro, și puteți solicita:

 1. Să accesați sau să ștergeți orice informații personale referitoare la dvs.
 2. Să modificați sau să actualizați informațiile personale care vă privesc (de exemplu, dacă considerați că informațiile dvs. personale sunt incorecte, puteți cere să le corectați sau să le ștergeți). Rețineți că puteți solicita, de asemenea, să corectăm erorile cu privire la informațiile dvs. personale (cu excepția cazurilor în care informațiile trebuie păstrate în formatul inițial în conformitate cu legile și reglementările aplicabile);
 3. Să restricționăm sau să încetăm orice utilizare ulterioară a informațiilor dvs. personale;
 4. Să furnizăm informațiile personale pe care ni le-ați oferit voluntar într-un format prelucrabil automat.

Rețineți că aceste drepturi nu sunt absolute, iar solicitările sunt supuse oricăror cerințe legale aplicabile, inclusiv reglementărilor privind jocurile de noroc și altor obligații legale și de raportare etică sau de păstrare a documentelor. De asemenea, putem rectifica, completa sau elimina informații incomplete sau inexacte, în orice moment și după cum dorim, în conformitate cu politicile noastre interne.

CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ

Acordăm o mare atenție implementării și menținerii securității serviciilor și a informațiilor dvs. Am implementat măsuri de siguranță fizice și tehnologice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține securitatea datelor și pentru a utiliza corect informațiile pe care le colectăm online. Aceste măsuri de siguranță variază în funcție de sensibilitatea informațiilor colectate și stocate.

Folosim procedurile și controalele standard din domeniu pentru a asigura siguranța informațiilor utilizatorilor noștri, cum ar fi:

 • Topologia rețelelor sigure, care include sisteme de prevenire a intruziunilor și sisteme de firewall;
 • Comunicații criptate;
 • Autentificarea și controlul accesului;
 • Testele de audit interne și externe; etc.

Deși luăm măsuri rezonabile pentru protejarea informațiilor, nu putem fi responsabili pentru faptele acelora care obțin acces neautorizat sau utilizează abuziv serviciile, și nu acordăm nici o garanție, expresă, implicită sau altfel, că vom împiedica un astfel de acces.

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, prin urmare vă rugăm să re-vizitați frecvent această pagină. Vom furniza notificări privind modificările substanțiale ale acestei politici de confidențialitate referitoare la servicii și/sau vă vom trimite un e-mail cu privire la astfel de modificări la adresa de e-mail pe care ați oferit-o voluntar. Astfel de modificări substanțiale vor intra în vigoare după șapte (7) zile de la furnizarea unei astfel de notificări privind oricare dintre metodele menționate mai sus. În caz contrar, toate celelalte modificări ale acestei politici de confidențialitate sunt valabile începând cu data ultimei revizuiri menționate, iar continuarea utilizării de către dvs. a serviciilor după data ultimei revizuiri va reprezenta acceptarea și acordul de a respecta aceste modificări.

CUM SĂ NE CONTACTAȚI

Dacă aveți întrebări generale despre servicii sau despre informațiile pe care le colectăm despre dvs. și despre modul în care le utilizăm, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office@eurobtm.ro sau prin trimiterea unei scrisori către reprezentantul nostru din UE:

Denumirea companiei: SC Tetranew SRL

Attn: Responsabil cu protecția datelor

Ne vom strădui să răspundem într-un interval de timp rezonabil. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment. Dacă sunteți nemulțumit de răspunsul nostru, puteți contacta autoritatea adecvată de supraveghere a protecției datelor.

 

Top agenții 2022
Las Vegas
Las Vegas

100% până la 5000 RON

Superbet
Superbet

100% până la 500 RON

Unibet
Unibet

100% până la 300 RON

Betano
Betano

100% până la 500 RON

Netbet
Netbet

100% până la 500 RON

Maxbet
Maxbet

100% până la 300 RON

Fortuna
Fortuna

100% până la 500 RON

Devino MEMBRU VIP