Strategia pariuri cornere live – Cota3.ro

Sistem Pariuri cornere live

Cota3.ro

 1. CE TIPURI DE PARIURI GĂSIM PE CORNERE, ȘI LA CE MECIURI?

Dacă nu ai mai jucat până acum pe cornere, prima senzație ar fi aceea să crezi că sunt oferite doar pariuri pe cine are mai multe lovituri de colț, și eventual pe numărul total (over / under). În realitate, în funcție de agenția la care pariem și de importanța meciului respectiv, putem găsi mult mai multe opțiuni:

 • Echipa cu cele mai multe cornere (1×2) – care echipă va avea mai multe cornere, poți paria și pe un număr egal.
 • Echipa cu cele mai multe cornere (12) – este un fel de pariu DNB pe cornere, unde miza este rambursată în caz de egalitate.
 • Total cornere – pariuri de tipul over / under pe loviturile de la colț. O agenție serioasă va oferi mai multe linii, precum 8.5, 9.5, 10.5, 11.5 sau 12.5.
 • Total cornere echipa gazdă / oaspete – câte lovituri de la colț va avea una din echipe (over / under).
 • Pariuri combinate – unii operatori de pariuri oferă combinații între opțiuni pe cornere și alte opțiuni de pariere precum total goluri, câștigător meci sau număr cartonașe. De exemplu poți paria că echipa gazdă se va impune, dar cea oaspete va avea cele mai multe cornere. Sau poți paria că vor fi peste 8.5 cornere în meci și sub 2.5 goluri.
 • Handicap la cornere – uneori putem găsi atât handicapuri asiatice cât și handicapuri europene.
 •  Total cornere par / impar – va fi un număr par sau impar de cornere? Totuși acesta este un pariu ce ține doar de noroc.
 • Total cornere prima / a doua repriză – pariuri strict pe numărul de cornere dintr-o singură repriză.
 • Primul corner / ultimul corner – care echipă va avea prima sau ultima opțiune de colț
 • Următorul corner – este o opțiune ce poate fi întâlnită doar la pariuri live.
 • Prima echipă care va ajunge la X cornere – de exemplu prima formație care va avea 5 cornere în meci. Și acest pariu poate fi găsit mai mult live.

Există posibilitatea să mai dai și de alte opțiuni de pariere, ofertele sportive fiind din ce în ce mai bogate de la zi la zi. De aceea este greu de prezentat toate tipurile de pariuri, dar cred că ai prins ideea.

De regulă toate opțiunile de mai sus vor putea fi găsite doar la partidele din Liga Campionilor, Europa League și cele 5 campionate mari ale Europei (Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1). Însă nu este o regulă. Plus că și la campionatele mai mici vei putea paria pe lovituri de la colț, doar că oferta va fi ceva mai modestă. Ea nu diferă mult doar de la meci la meci, ci și de la agenție la agenție.

 

Va multumim pentru interesul acordat!

Cota3.ro

www.cota3.ro

 

Top agenții 2022
Las Vegas
Las Vegas

100% până la 5000 RON

Superbet
Superbet

100% până la 500 RON

Unibet
Unibet

100% până la 300 RON

Betano
Betano

100% până la 500 RON

Netbet
Netbet

100% până la 500 RON

Maxbet
Maxbet

100% până la 300 RON

Fortuna
Fortuna

100% până la 500 RON

Devino MEMBRU VIP