Strategia Outsiderelor – Cota3.ro

Strategii pariuri – sistemul outsiderelor

Cota3.ro

Unul dintre sistemele de pariere pe care il prefer, in mod principal atunci cand este in plina desfasurare sezonul in NBA sau in MLB, este acesta al outsiderelor. Poate fi aplicat si la fotbal, doar ca in competitiile de baschet si baseball din SUA o echipa joaca daca nu zilnic atunci macar la 2-3 nopti, pe cand la fotbal o echipa poate juca cel mult 2 meciuri intr-o saptamana. Astfel in primul caz vom astepta mai putin pana va veni un pariu castigator.

Ce presupune sistemul outsiderelor?

In cadrul acestui sistem se pariaza pe victoria unei echipe mai slab cotate, care are serii de minim 4-5 meciuri pierdute. Miza pariului va fi stabilita in functie de un anumit profit pe care dorim sa-l obtinem atunci cand echipa aleasa va reusi sa intrerupa seria de infrangeri si sa castige un joc. Atunci cand alegem miza va trebui sa tinem cont si de cota avuta la victorie de echipa pe care vom paria.

Pentru a avea succes aplicand acest sistem de pariere trebuie sa stabilim un profit in concordanta cu banca avuta la dispozitie. Au fost cazuri cand unele echipe au pierdut si 10 meciuri la rand, astfel ca daca tu incepi dupa ce o echipa a pierdut 4 meciuri consecutive trebuie sa-ti calculezi profitul pornind de la ideea ca ar putea urma macar 8 pariuri pierdute.

Exemplu de aplicare a strategiei “Sistemul outsiderelor”

  • Pas 1 (vrem sa facem profitul stabilit 100 RON) – cota 1.90 – miza 111.11 RON – pierdem
  • Pas 2 (vrem sa recuperam pierderile de la primul pas si sa facem profitul stabilit 211.11 RON) – cota 1.80 – miza 263.87 RON – pierdem
  • Pas 3 (vrem sa recuperam pierderile de la primii 2 pasi si sa facem profitul stabilit 475 RON ) – cota 1.80 – miza 593.75 RON – pierdem
  • Pas 4 (vrem sa recuperam pierderile de la primii 3 pasi si sa facem profitul stabilit 1068.73 RON ) – cota 1.90 – miza 1.187.77 RON – pierdem
  • Pas 5 (vrem sa recuperam pierderile de la primii 4 pasi si sa facem profitul stabilit 2257 RON) – cota 2.25 – miza 1.805.6 RON – castigam si am facut profit 100 RON

Chiar daca denumirea sistemului este al outsiderelor pot fi momente cand se va paria pe echipe care nu sunt chiar outsidere dar care vin dupa mai multe infrangeri. Mizele cresc insa mult prea brusc atunci cand sistemul este aplicat pe echipe care au cote mici. Se poate observa si in exemplul nostru ca pentru un profit de 100 RON ajungem sa jucam mize cumulate de peste 4.000 RON. Ori deja daca am fi avut si pariul 5 pierdut lucrurile stateau destul de rau din punct de vedere al mizei.

Avantajele sistemului outsiderelor!

  • Daca iti setezi un profit decent poti reusi sa castigi constant, chiar daca sume mici. In plus, daca banca iti permite, poti merge cu 2-3 echipe concomitent, astfel chiar si un profit de 10 RON stabilit pe echipa iti poate aduce circa 70-80 RON profit pe saptamana .
  • Faci profit castigand un singur pariu dintr-o serie progresiva.
  • In general echipele din NBA si MLB n-au serii foarte lungi de meciuri pierdute, dar sunt si exceptii despre care voi aminti mai jos.

Dezavantajul sistemului outsiderelor

Poti da peste o echipa cu o serie lunga de infrangeri care iti va afecta banca. De exemplu in sezonul 2016/2017 din NBA Phoenix Suns (13 infrangeri la rand) si Brookyn Nets (11 si 16 infrangeri la rand) erau formatiile pe care daca le jucam in acest sistem la momentul inoportun ne duceau destul de aproape de faliment, mai ales daca profitul stabilit nu era unul realist. Pe de alta parte, ca tot am dat exemplul din sezonul recent incheiat din NBA, trebuie spus ca in afara de cele 3 serii amintite anterior nici o alta formatie n-a avut o serie mai mare de 8 infrangeri la rand.

Una peste alta consider aceasta strategie buna in mod special pentru cei care n-au timp de analiza aprofundata a meciurilor, deoarece aici nu trebuie sa mergi decat dupa statistica. La fel de adevarat este ca trebuie sa stii ca vei dispune de banii necesari pentru a acoperi cat mai multi pasi (ar fi frustrant ca dupa ce ajungi la 5 pariuri pierdute la rand sa n-ai bani sa pui pariul de la pasul 6 si chiar in acel meci echipa ta sa intrerupa seria esecurilor).

Va multumim pentru interesul acordat!

Cota3.ro

www.cota3.ro

 

Top agenții 2022
Las Vegas
Las Vegas

100% până la 5000 RON

Superbet
Superbet

100% până la 500 RON

Unibet
Unibet

100% până la 300 RON

Betano
Betano

100% până la 500 RON

Netbet
Netbet

100% până la 500 RON

Maxbet
Maxbet

100% până la 300 RON

Fortuna
Fortuna

100% până la 500 RON

Devino MEMBRU VIP