Unibet
4.5

Unibet

100% până la 300 RON

Unibet Sport

Foarte multi romani au ales si vor mai alege casa de pariuri Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important pare a fi bogatia ofertei, fiindca, sa fim seriosi, daca o casa de pariuri nu prezinta o oferta bogata, sunt sanse reduse ca ea sa atraga utilizatori in masa. Foarte importanta este si aplicatia pe care Unibet ne-o ofera pentru dispozitivele mobile, atat pentru sistemul de operare Android, cat si pentru iOS, inclusiv tableta. Transmisiunile live, in numar de aproximativ 30 000 pe an, reprezinta si ele un punct major de atractie pentru cei care se decid sa aleaga casa de pariuri Unibet.

Introducere

Unibet este cea mai apreciata casa de pariuri licentiata in Romania, castigand acest titlu pe merit. La asta contribuie si experienta de peste 20 ani pe piata pariurilor online, in tot acest timp Unibet deprinzand obiceiurile clientilor, incercand continuu sa isi imbunatateasca laturile pe care acestia pun accent. Noi apreciem aceasta casa de pariuri pentru modul profesionist in care se face toate lucrurile: de la comunicarea ofertelor pana la retrageri si acordarea de bonusuri. Cu acest brand nu vei avea niciodata probleme cu verificarea contului cu platforma de Desktop si Mobil sau cu retragerea banilor, mereu iti vor fi respectate drepturile tale.

Aici nu ne referim doar la oferta, care, dupa cum iti poti inchipui, este una foarte bogata, ci si la alte aspecte, pe care le vei descoperi mai jos. O simpla accesare a site-ului Unibet si o studiere atenta a acestuia, pentru a ii descoperi avantajele, va face sa te inregistrezi imediat la aceasta casa online.

Bonus de inregistrare

In cazul in care vei bifa faptul ca vrei sa primesti bonusul de inregistrare vei beneficia de un bonus de 100% din depunerea efectuata, pana la 300 RON. Asta inseamna ca daca de exemplu depui 100 RON mai primesti inca 100 RON bonus. Inainte de a putea retrage aceasta suma trebuie sa rulati bonusul primit de cel putin 8 ori pe cote minime de 1.40. Aceste conditii de rulaj se aplica doar pentru pariurile sportive si aveti la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile.

Cotele si oferta de pariere

Putem spune fara ezitare ca Unibet are cea mai buna oferta atunci cand vine vorba de pariuri sportive. Nu exista sport si tip de pariu sa nu exista in oferta generoasa a acestui brand. In plus aveti avantajul ca gasiti cu mult timp inainte de startul unei competitie toate pariurile dorite. Pariul fara risc de pana la 250 RON este simplu de utilizat si are un rulaj de x3 ce poate fi indeplinit cu usurinta.

Reputatie

Cei de la Unibet au lucrat mult pentru a-si face o reputatie buna si puternica, iar pe romani i-a convins ca este un brand de respectat ce isi onoreaza clientii cu mandrie prin tot felul de concursuri si o platforma in evolutie permanenta pentru a usura accesul fiecarui jucator indiferent de locul in care se afla.

Bonus de bun venit si promotii

Spuneam mai sus ca bonusul de inscriere oferit de Unibet este perfect pentru a incepe cu dreptul la pariuri, pe langa suma pe care o alocati pentru pariuri aveti si un bonus egal cu valoarea depusa, ceea ce este foarte bine. Ofertele nu se opresc nici dupa ce ti-a deschis cont, agentia are cele mai multe promotii la pariuri sportive pentru clientii activi.

Transmisiuni live

Inca un aspect la care Unibet exceleaza sunt transmisiunile live pe care cu totii le iubim pentru pariurile live. Daca iti place fotbalul sau alte sporturi te anuntam ca anual ai peste 30.000 de transmisiuni live din cele mai importante sporturi si evenimente.

Relatii cu clientii

De fiecare data cand ai probleme cu contul cu anumite pariuri sau cu diferite dificultati tehnice nu trebuie sa te panichezi pentru ca o echipa pregatita iti la dispozitie fie prin mail sau live chat pentru a gasi solutii si a te intoarce la pariurile tale.

Cum te inregistrezi

Odata intrat pe site-ul Unibet vei observa in partea dreapta sus butonul Inregistrare/Register. Inregistrarea se efectueaza in patru pasi. In primul trebuie sa ne completam datele personale (prenume, nume, e-mail, data nasterii, CNP si gen), al doilea contine  adresa fizica (strada, bloc, apartament etc.), codul postal, orasul si numarul de telefon mobil.

In al treilea pas vom completa numele de utilizator, parola, alegand o intrebare si un raspuns de securitate, iar ultimul pas ne intreaba daca dorim sa acceptam bonusul de bun-venit, daca dorim sa primim mailuri de la Unibet in legatura cu diverse oferte si daca acceptam termenii si conditiile.

Bonus pana la:
300 lei
100% Bonus
5.0
Cotele / Oferta de pariere
5.0
Reputatie
4.0
Bonus de bun venit
4.0
Transmisiuni live
4.5 Rating total
Top agenții 2022
Las Vegas
Las Vegas

100% până la 5000 RON

Superbet
Superbet

100% până la 500 RON

Unibet
Unibet

100% până la 300 RON

Betano
Betano

100% până la 500 RON

Netbet
Netbet

100% până la 500 RON

Maxbet
Maxbet

100% până la 300 RON

Fortuna
Fortuna

100% până la 500 RON

Devino MEMBRU VIP